Cirkuskemikere gør klar til Roskildeoptræden – Københavns Universitet

Kemisk Institut > Nyheder > Nyhedssamling > Cirkuskemikere gør kla...

01. januar 2014

Cirkuskemikere gør klar til Roskildeoptræden

Af fulde folk og børn skal man høre sandheden, siger man. Nu får aktørerne i Cirkus Naturligvis lejlighed til at høre sandheden fra begge sider. Cirkus plejer at optræde med underholdende naturvidenskabsundervisning i Folkeskoleklasser. Nu skal de optræde for feststemte festivalgæster på den legendariske Roskildefestival.

Aktørerne i Cirkus Naturligvis er alle sammen naturvidenskabsstuderende, ansat som studentermedhjælpere. Jobbet giver mange gode oplevelser med begejstrede børn, der for første gang oplever kemi, biologi og geologi som noget sjovt. Med lutter børneerfaring kunne man tro, at cirkuskemikerne ville have problemer med at optræde for unge voksne, men på Roskilde har alle tilskuerne tømmermænd. Eller arbejder på at få det.

Det er tredje gang Cirkus optræder på Roskilde. Denne gang forbereder de tømmermandsunderholdning med hjernen på rette sted om hvordan naturvidenskaben kan levere løsninger inden for affald og genbrug.

Se filmen om Cirkus Naturligvis' første optræden på Roskilde Festival i 2009.