16. februar 2009

Klimaundervisning til 23 lande på en gang

En KIKU professor har på kun én uge undervist i 23 lande uden at flytte sig fra Instituttets C-bygning. Som led i et internationalt E-learning kursus om klimaforandringer har Professor Ole John Nielsen undervist en klasse med ikke mindre end 60 studerende fra 23 lande. Men de sad alle sammen hjemme foran deres egne computerskærme, og lærte om klima-videnskab.

Forelæsningerne har været på et niveau, hvor de fleste kunne være med. De nye internationale elever har nemlig ikke nødvendigvis en naturvidenskabelig uddannelse. En del har økonomisk eller administrationsmæssig baggrund. De studerende bliver klædt godt på til de kommende års afgørende klimaforhandlinger. Blandt andet i København 7. til 18. december 2009.